nieuws

Center Parcs introduceert all inclusive formule

Hotel

Center Parcs komt met een all inclusive formule in een aantal van haar parken. Dit als gevolg van de ‘economische instabiliteit’, zoals de bungalowgigant aangeeft.

Center Parcs introduceert all inclusive formule

Voor 59 euro per persoon per nacht kunnen gasten overnachten in een Comfort-cottage en gebruikmaken van een ontbijt-, lunch- en dinerbuffet. Daarnaast krijgt de gast een keer per verblijf een diner à la carte aangeboden.

De nieuwe all inclusive formule is van toepassing in De Eemhof, Het Meerdal, De Huttenheugte, Erperheid (België) en Park Hochsauerland (Duitsland) en geldig van 8 tot en met 22 juni en van 14 september tot en met 5 oktober.

‘Met de all inclusive formule en de mogelijkheid kosteloos een boeking te wijzigen, spelen wij in op de behoefte aan flexibiliteit en zekerheid. Zo is een verblijf in één van onze parken een veilige en betrouwbare keuze’, aldus marketingdirecteur Paul Geraeds van Center Parcs Europe.

Geraerds vervolgt: ‘Juist in tijden van economische onzekerheid willen mensen met elkaar doorbrengen. Zo heeft Center Parcs in het laatste kwartaal van 2008 meer gasten ontvangen dan in dezelfde periode een jaar eerder’.

Reageer op dit artikel