nieuws

Dagje weg met uitjes op de mobiel

Hotel

Evenementen en horecagelegenheden zijn vanaf nu onderweg te vinden via Dagjeweg.nl. De uitjessite heeft een mobiele versie uitgebracht die het de toerist gemakkelijk maakt.

Dagje weg met uitjes op de mobiel

De database van Dagjeweg.nl is via de smartphone of tabletcomputer bereikbaar via m.dagjeweg.nl. Na vaststelling van de locatie van de gebruiker worden alle geregistreerde uitjes in de omgeving getoond. De straal waarbinnen gelegenheden worden weergegeven, is individueel in te stellen.

Een groeiende vraag naar mobiele gegevens omtrent horeca en evenementen is voor Dagjeweg.nl reden geweest de nieuwe mogelijkheden snel beschikbaar te stellen. Sinds vorig jaar is het mobiele verkeer op de normale site vertienvoudigd.

Reageer op dit artikel