nieuws

Duin & Kruidberg doneert 1,5 ton aan goed doel

Hotel

De eerste activiteit van de Stichting Charitatieve Doelen Duin & Kruidberg, het Cunilaire Midzomernachtgala, heeft 150.000 euro opgeleverd. Dit bedrag komt geheel ten gunste aan de Stichting Time Out Kamers van het VU Medisch Centrum.

Duin & Kruidberg doneert 1,5 ton aan goed doel

Het bedrag werd bij elkaar gebracht met de opbrengst van de verkoop van tafels voor het Culinaire Midzomernachtgala op het landgoed in Santpoort, donaties, sponsoring en een veiling onder leiding van Max Hemelraad van Sotheby’s.

De doelstelling van Time Out Kamers is de opvang en begeleiding van familie van kankerpatiënten die in het Amsterdamse VU Medisch Centrum worden behandeld.

De directie van Landgoed Duin & Kruidberg richtte ten behoeve van de goede doelen-acties een aparte stichting op, met een bestuur bestaande uit zowel vertegenwoordigers van het landgoed als uit leden uit het bedrijfsleven.

Het midzomernachtgala beviel goed, en de Stichting Charitatieve Doelen Duin & Kruidberg is van plan de actie volgend jaar te herhalen.

Meer berichten over Duin & kruidberg:/b>

Reageer op dit artikel