nieuws

Figi favoriet bij tv-makers

Hotel

Hotel Theater Figi en Slot Zeist zijn de laatste paar maanden erg in trek als opnamelocaties voor tv-programma’s. Ook reclameclipmakers trekken graag naar het horecabedrijf in Zeist. De afgelopen drie maanden werden vier tv-programma’s opgenomen in Figi.

Figi favoriet bij tv-makers

Hotel Theater Figi laat weten dat in februari opnames zijn gemaakt van de programma’s McDonald’s Kitchen (uitzending: 7 augustus op Ned 3) en Froukje Zoekt Man van RTL 4. In maart vond de opname plaats van De Weddingplanner van de EO en in april werd RTL-programma Looking Good opgenomen in Figi.

ChristenUnie
Daarnaast is op het plein van Slot Zeist, wat onderdeel is van Figi, de nieuwe commercial van de ChristenUnie opgenomen. Ook vond op deze locatie de opname plaats van de nieuwe videoclip van zanger Bert Heerink.

Figi is geen onbekende als opnamelocatie voor tv-programma’s. Zo vormde het horecabedrijf enkele jaren geleden de locatie voor het populaire programma Idols 1. Ook werd de verdeling van de voetbalrechten voor de Nederlandse competitie in de vorm van een live-uitzending gedraaid vanuit Figi.

Zie ook:
Figi meldt komst bn’ers bij filmpremière

Reageer op dit artikel