nieuws

Figi in belangstelling van televisie

Hotel

Hotel en theater Figi in Zeist krijgt de komende weken behoorlijk wat tv-ploegen over de vloer. Het bekende horecabedrijf vormt de lokale voor enkele bekende tv-programma’s.

Figi in belangstelling van televisie

Zo vindt op 29 augustus de uitreiking van de Cap Award 2008 plaats. Deze uitreiking wordt gehouden in Figi en is live te volgen op Nederland 1.

Een week later wordt het Junior Songfestival uitgezonden. De finalisten verbleven een weekend in Figi. Verder is Figi betrokken bij het RTL 4-programma Million Dollar Wedding. Met het bedrijf Slot Zeist verzorgt Figi de catering voor het programma.

Woordvoerder Wendy Baak van Figi meldt dat het horecabedrijf de tv-producten niet actief opzoekt. ‘Ze bellen ons. Vooral de trap in de hal is geliefd. Maar we hebben wel een uitstraling hoog te houden. Ik kan me voorstellen dat een programma als Spuiten en Slikken hier niet zomaat terecht kan’, aldus Baak in het AD.

Reageer op dit artikel