nieuws

Forse omzetgroei Okura

Hotel

Het Amsterdamse vijfsterrenhotel Okura heeft in 2006 de omzet zien toenemen met maar liefst 18 procent. Naast een omzetgroei kreeg het hotel vorig jaar een culinaire impuls door fraaie vermeldingen in de Michelingids.

Forse omzetgroei Okura

De omzet van Okura in 2006 bedroeg 38,1 miljoen euro. In 2005 noteerde Okura 32,4 miljoen. Het jaar ervoor 31,3 miljoen. De sterke groei wordt toegeschreven aan de toename van de gemiddelde kamerprijs en de opening van The Suite.

The Suite is een uiterst luxe kamer van 485 vierkante meter waar een prijskaartje van 10.000 euro per nacht aan hangt. Het afgelopen jaar sliep popster George Michael in The Suite. Ook maakte de directie van Cartier gebruikt van de nieuwe suite.

Zie ook:

Ons omvangrijke Top-100-dossier

Reageer op dit artikel