nieuws

Franse onderscheiding Oostwegel

Hotel

De bekende Limburgse horecaondernemer Camillie Oostwegel heeft een Franse onderscheiding gekregen. Francofiel Oostwegel is de eerste Nederlander die de onderscheiding ‘Le Trophée des Renommées d’Or du Tourisme International 2007’ in ontvangst mag nemen.

Franse onderscheiding Oostwegel

De onderscheiding wordt jaarlijks uitgereikt aan organisaties of personen die zich op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt op het gebied van toerisme, gastronomie en de Franse cultuur.

Monumenten

Camille Oostwegel ChâteauHotels & Restaurants krijgt de onderscheiding vanwege grote verdiensten voor het behoud van het cultureel erfgoed, voor het realiseren van horecazaken in verlieslijdende en vervallen Limburgse monumenten. Verder krijgt het bedrijf een speciale vermelding voor de succesvolle restauratie van Château Neercanne en het Kruisherenhotel in Maastricht.

Ambassadeur

Camille Oostwegel krijgt de prijs uitgereikt op 31 januari op de Nederlandse Ambassade in Parijs. Daarbij aanwezig zijn naast de Nederlandse ambassadeur Hugo Hans Siblesz verder nog tal van Franse en Nederlandse diplomaten, politici, ondernemers en vertegenwoordigers uit de kunst en cultuur.

Zie ook:

Oostwegel pakt prijs met Kruisherenhotel

Hoge onderscheiding Camille Oostwegel

Reageer op dit artikel