nieuws

Geen interesse Amstel Hotel in Van Loo

Hotel

Het Amstel Hotel heeft Erik van Loo niet benaderd om te komen werken voor het befaamde Amsterdamse hotel. Vorige week meldde De Volkskrant dat ook het Amstel Hotel hengelde naar de gunsten van Van Loo, de opvolger van Cees Helder bij driesterrenzaak Parkheuvel.

Geen interesse Amstel Hotel in Van Loo

General manager Hendrik Bosch van InterContinental Amstel Amsterdam laat weten Van Loo nooit te hebben benaderd. ‘Zoals heel gastronomisch Nederland weet, is Edwin Kats al sinds zes jaar zeer succesvol de Executive Chef van het Amstel Hotel. Er bestaat geen enkele reden van beide zijden hier iets aan te veranderen. Aldus Bosch in een e-mail aan de redactie.

In het bewuste interview in de doorgaans goed ingevoerde De Volkskrant kwam naar voren dat diverse topzaken hengelden naar Van Loo alvorens hij koos voor Parkheuvel. De zaken die Van Loo volgens De Volkskrant polsten, waren restaurant De Swaen, het Amstel Hotel, Restaurant Vermeer en Kaatje bij de Sluis.

Reageer op dit artikel