nieuws

‘Geen woekerprijzen Amsterdamse hotels

Hotel

Amsterdamse hotels hanteren geen woekerprijzen. Dat zegt een woordvoerster van het Amsterdam Toerisme & Congres Bureau (ATCB) naar aanleiding van berichten in de media vrijdagochtend hierover.

‘Geen woekerprijzen Amsterdamse hotels

‘De hotels waar wij mee werken, en dat zijn er veel in de regio Amsterdam (met Schiphol), werken niet met woekerprijzen. Wel is het zo dat er op dit moment slechts een klein aantal kamers over is en dat zijn vaak de duurdere kamers’, aldus de woordvoerster.

In de regio is het moeilijk voor gestrande passagiers om nog een lege hotelkamer te vinden. Geruchten over woekerprijzen van Amsterdamse hotels staken gisteravond de kop op toen duidelijk werd dat Schiphol als gevolg van de vulkaanas van IJsland gesloten bleef, met gestrande passagiers als gevolg.

Reageer op dit artikel