nieuws

Golden Tulip komt met Spa-keten

Hotel

Golden Tulip start een keten van Spa’s. Het gaat in eerste instantie om minimaal twee wellnesscentra van drieduizend vierkante meter. Dat verklapte chief executive officer Hans Kennedie tijdens de lancering van het nieuwe restaurantmerk van Golden Tulip, Branche.

Golden Tulip komt met Spa-keten

Kenndie doet zijn onthulling in een interview op HighProfile.nl. ‘Een volgende stap na Branche is een eigen brand op het gebied van Health. Golden Tulip zal in april uitkomen met onze keten van Spa’s. Het gaat om ten minimale twee. Je moet rekenen op drieduizend vierkante meter qua grootte’, aldus Kennedie.

Kwaliteit

De onthulling valt samen met de lancering van het nieuwe restaurantmerk Branche. Dat werd gepresenteerd in Golden Tulip Loosdrecht. Eind volgend jaar wil Kennedie vijftig hotellocaties voorzien van het restaurant, waarbij de nadruk ligt op kwaliteit.

Consistente kwaliteitskeuken

Kennedie over Branche: ‘Ik wil gewoon een consistente kwaliteitskeuken hebben. Hij hoeft niet de kwaliteit van Michelinsterren hebben, maar ik wil overval waar ik ook zit dat onze gasten een uitstekende tournedos kunnen hebben, heerlijke frietjes en gewoon erg lekker eten. Het gaat om een restaurant waar je twee, drie keer per week eet’.

Zie ook:

Kennedie grijpt naast Hotello-prijs

Reageer op dit artikel