Horecazaak in oude Utrechtse rechtbank

Horecazaak in oude Utrechtse rechtbank

Een horecabedrijf heeft intrek genomen in de oude rechtbank van Utrecht. Sinds deze week is het Court Hotel City Centre Utrecht er operationeel, net als Restaurant & Brasserie de Rechtbank. Chef-kok is de van het tv-programma Hermans Helder bekende Erik van Dam.

Court Hotel City Centre Utrecht in het historische monument in de Utrechtse binnenstad telt 27 sfeervolle kamers. ‘De rijke historie van de Utrechtse binnenstad en van de oude rechtbank in het bijzonder, vroegen om een verrassende benadering’

Dat zeggen Oscar de Goede en Sander van der Meijden, de initiatiefnemers van het nieuwe Utrechtse hotel. ‘Er is niets standaard. Inrichting, aankleding maar ook de voorzieningen, alles is van een onderscheidend en hoogwaardig niveau’.

Chef-kok Erik van Dam zwaait de scepter in de keuken van de Rechtbank. Van Dam is onder andere bekend van het tv-programma Hermans Helden. Voor de brasserie heeft hij een kaart samengesteld met traditionele en eigentijdse gerechten van Franse en Italiaanse oorsprong.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.