nieuws

Hotel biedt biologische wijntherapie

Hotel

Centre Vital, het wellness centre van Bilderberg Hotel Klein Zwitserland in Heelsum, introduceert als eerste in Nederland een unieke biologische wijntherapie: Vino-Cure. Dit is een behandeling op basis van extracten uit rode wijndruiven, die een heilzame werking hebben op de huid.

Hotel biedt biologische wijntherapie

Sinds 1 oktober is het mogelijk deze nieuwe behandeling te ondergaan in Centre Vital. De behandelingen bestaan uit druivenbaden, druivenscrub en druivenpakkingen.

Naast deze behandeling biedt het wellness centre aanverwante producten aan zoals bodylotion en zeep, die op biologische wijze geproduceerd worden.

Klein Zwitserland is de eerste aanbieder in Nederland van deze therapie met biologische wijnproducten. De behandelingen worden al langere tijd in Frankrijk en Zuid-Afrika toegepast.

‘We zijn er erg trots op deze unieke biologische behandeling als eerste in Nederland aan te bieden. Het feit dat Vino-Cure producten op biologische wijze worden geproduceerd, gaf voor ons de doorslag’, aldus Peter de Beer, general manager van het onlangs volledig gerenoveerde Heelsumse hotel.

Reageer op dit artikel