nieuws

Hotel Figi naar Worldhotels

Hotel

Hotel Figi in Zeist sluit zich aan bij Worldhotels, de grootste hotelgroep voor individuele hotels in particulier eigendom. Figi is het twaalfde hotel voor Worldhotels in ons land en volgt onder andere het Kurhaus, Hotels van Oranje en Grand Hotel Karel V.

Hotel Figi naar Worldhotels

Dat meldt TourPRess.nl. Worldhotels laat weten verheugd te zijn dat ‘dit gerenommeerde bedrijf en centraal gelegen hotel voor ons heeft gekozen’. Rob van der Beek van Worldhotels: ‘Qua ambiance, ligging en faciliteiten past dit hotel uitstekend in onze portefeuille’.

Hotel Theater Figi heeft een goede naam in de hotellerie. Het bedrijf beschikt over 97 luxe hotelkamers, diverse vergaderzalen en vier theaterzalen. Ook heeft het een eigen schouwburg waar diverse bekende artiesten optreden.

Hoofdverkoop Edwin Leenheer van Figi is enthousiast over Worldhotels. ‘Middels hun reserveringssysteem en marketinginspanningen komt de toeristische en zakelijke wereld een stuk dichterbij. Een groot voordeel is tevens dat wij gewoon onze eigen stijl, identitiet en uitstraling kunnen behouden’.

De overige Worldhotels in Nederland zijn De Roode Leeuw, het Bilderberg Garden hotel, het Bilderberg Jan Luyken en het Times hotel in Amsterdam, hotel Derlon in Maastricht, Grand Hotel Karel V in Utrecht, Steigenberger Kurhaus in Scheveningen, Hotels van Oranje in Noordwijk aan Zee, het Bilderberg Park hotel in Rotterdam, Grand Winston Hotel in Rijswijk en Hotel Duin en Kruidberg in Santpoort.

Reageer op dit artikel