nieuws

Hotel stunt met schoolkinderen

Hotel

Stunten met schoolkinderen. Twintig leerlingen uit groep 8 van de Plechelmusschool uit De Lutte hebben in het restaurant van viersterren hotel Landgoed de Wilmersberg een diner verzorgd voor hun ouders en de burgemeester.

Hotel stunt met schoolkinderen

Het landgoed nodigde de leerlingen en hun ouders uit, omdat ze tot Leerbedrijf van het jaar 2007 Horeca is uitgeroepen. Deschoolkinderen kookten onder leiding van chef-kok Gerard Ketelaar een drie gangendiner, dat werd uitgeserveerd door de andere leerlingen.

Naast de ouders was J.D. Westendorp, burgemeester van de gemeente Losser, aanwezig. Hij zei: ,,Dit is het leukste diner dat ik tot nu toe heb meegemaakt”.

Jan Hein Bartels directeur van De Wilmersberg zei: ,,Op deze manier laten wij zien dat we niet voor niets leerbedrijf van het jaar zijn geworden. Onze leermeesters slagen erin om in een middag 20 twaalfjarigen een diner te laten koken en uitserveren.’’

Reageer op dit artikel