nieuws

Hotel The Exchange opent 3 december

Hotel

The Exchange opent zaterdag 3 december. Het hotel, eigendom van het Lloyd Hotel, is gevestigd op het Damrak in Amsterdam en huisvest ook restaurant Stock en een winkel met werk van jonge designers.

Hotel The Exchange opent 3 december

Eigenaren Otto Nan en Suzanne Oexenaar zien The Exchange als onderdeel van ‘De rode loper’, bedoeld om het Damrak te verfraaien als entree van de stad. Hotel, restaurant en winkel komen in de panden die eigendom waren van de Israelische zakenfamilie Barazani.

De 61 kamers, variërend van één tot vijf sterren, zijn ingericht door jonge mode-ontwerpers, die het hotel sinds begin vorig jaar gebruikten als atelier. Verder is een blijvende samenwerking met Amsterdam Fashion Institute (AMFI) gerealiseerd.

Restaurant Stock serveert de hele dag ambachtelijke en lokale producten uit eigen keuken. Winkel Options selecteert werk van jong en gevestigd mode- en designtalent. De prodcuten krijgen een eigen label ‘Options by…’