nieuws

Hotelcamera legt moordenaar vast

Hotel

Camera’s van het Pegasus Hotel op Jamaica kunnen mogelijk opheldering geven in de moordzaak op de Pakistaanse cricketcoach Bob Woolmer. In de gang voor de hotelkamer waar Woomer dood werd aangetroffen, hangt een bewakingscamera.

Hotelcamera legt moordenaar vast

De politie van Jamaica is optimistisch en hoopt dat de videobeelden voor opheldering zorgen. Jamaica ligt in het Caribisch gebied waar toerisme een belangrijke bron van inkomsten vormt voor de bevolking.

Gewurgd
Cricketcoach Bob Woolmer werd vorige week bewusteloos aangetroffen op zijn hotelkamer. De 58-jarige Brit in Pakistaanse dienst overleed in het ziekenhuis aan de gevolgen van wurging. Volgens de politie zijn er geen sporen van braak gevonden in de hotelkamer op de twaalfde verdieping van het luxe Pegasus Hotel.

Reageer op dit artikel