nieuws

Hotelier geldschieter dierenpartij

Hotel

Irene Visser van het Amsterdamse House Hotel Eureka is één van de grote geldschieters van de Partij voor de Dieren. Dat heeft de dierenpartij bekendgemaakt tijdens de presentatie van de kandidatenlijst voor de Tweede Kamer verkiezingen op 22 november.

Hotelier geldschieter dierenpartij

Dat meldt de website van Elsevier. Naast hotelexploitant Visser zijn ondernemer Nicolaas Pierson en lijstduwer Cruiming van de NationaleVacaturebank.nl de andere grote geldschieters, aldus de partij. Het is niet bekend hoeveel geld Irene Visser in de Partij voor de Dieren heeft gestoken.

Het Amsterdam House Hotel Eureka is een driesterrenhotel aan de ’s-Gravelandseveer in Amsterdam. Het is een klein stadsmonument met uitzicht op de Amstel. Het hotel telt zestien kamers.

Reageer op dit artikel