nieuws

Hotelschool Den Haag: Cityhospitality

Hotel

De Hotelschool Den Haag houdt op 16 november samen met de gemeente Den Haag de eerste nationale conferentie over Cityhospitality. Sander Allegro, directeur Innovatie van de Hotelschool en columnist voor MissetHoreca, is dagvoorzitter.

Hotelschool Den Haag: Cityhospitality

Ronald Huiskamp, eveneens columnist voor MissetHoreca is een van de sprekers. Hij neemt het woord, net als Tom Bisignano, voormalig directeur special events van Walt Disney World Resort.

Andere sprekers die hun visie over cityhospitality delen zijn: Sjoert Klein Schiphorst (Hofmaarschalk van de koningin) Herbert Seevinck over Schiphol Airport en Karoline Wiegerinck van de Hotelschool. Zij is lector cityhospitality en heeft het over Moments of Truth in de beleving van gastvrijheid in de stad.

‘Onze conferentie geeft bezoekers inspirerende voorbeelden voor een gastvrije stad. Van de bewegwijzering op Schiphol tot de honderd procent gastvrijheidsbeleving van Disney USA.’

Het dagprogramma begint 16 november op het Norfolk-terrein (12.00 uur) en eindigt bij de Hotelschool Den Haag (18.00 uur). Het volledige programma staat op www.cityhospitality.nl.

Reageer op dit artikel