nieuws

Hotelterrassen zijn soms hoogdrempelig

Hotel

De terrassen van hotels zien er vaak prachtig uit, maar zijn niet altijd toegankelijk voor bezoekers van buitenaf. Zo wilde een mystery shopper graag plaatsnemen op een hoofdstedelijk terras van een vijfsterrenhotel, maar helaas was het terras gereserveerd voor een besloten partij.

Hotelterrassen zijn soms hoogdrempelig

De redactie heeft gezien het bijzondere karakter van hotelterrassen overwogen een aparte ranking in het leven te roepen, maar heeft daar voor deze eerste editie van afgezien. Hotelterrassen, zeker van luxe hotels, zijn vaak schitterende, soms enigszins verborgen pareltjes in het terrassenlandschap. Prachtig gelegen, je kunt er heerlijk eten en uitstekende bediening.

Een belangrijk criterium tijdens onze test was echter de laagdrempeligheid. En om die reden hebben sommige hotels geen plaats veroverd in onze Top 100. Andere hotels hebben het niet gered, omdat de service op het terras niet optimaal was. Dat had soms te maken met onderbezetting.

Meer over de Terras Top-100:

Bekijk de complete Terras Top-100 in ons terrasdossier

Reageer op dit artikel