nieuws

Kapellerput komt met grote luxe boomhut

Hotel

Conferentiehotel Kapellerput in Heeze komt binnenkort met een bijzondere primeur. In een bos naast het hotel komt een Kaban, een super deluxe boomhut van met maar liefst 180 vierkante meter oppervlakte hangend tussen de bomen op enkele meters van de grond.

Kapellerput komt met grote luxe boomhut

Het concept is uniek in Nederland. De Kaban heeft de vorm van een dinosaurus en alle kenmerken van een boomhut. De Kaban komt tussen meerdere bomen drie tot zes meter boven de grond te hangen.

Momenteel wordt de Kaban gebouwd in Frankrijk. Begin juli wordt het houten gebouw verplaatst naar Heeze. De officiële opening van het bijzondere vergadergebouw op hoogte staat gepland op 24 september.

Kapellerput bouwt een luchtlandschap en haalt hiermee letterlijk de natuurlijk in huis, zo laat het conferentiehotel weten. De ramen bieden uitzicht op de boomtopper en enkele bomen doorkruisen het terras.

Met de bouw van de Kaban wil Kapellerput vergaderen een nieuwe dimensie geven. Vergaderen op grote hoogte in het bos is nergens anders in Nederland mogelijk, meldt het Brabantse hotel.

De totale oppervlakte van de Kaban wordt 180 vierkante meter. De grote vergaderzaal telt vijftig vierkante meter en de luxe boomhut krijgt diverse terrassen. Kapellerput wil de nieuwe aanwinst niet alleen inzetten voor de vergadermarkt. Ook moet het gaan dienen als plaats voor trouwpartijen. Kapellerput is officieel een trouwlocatie.

Reageer op dit artikel