nieuws

Kerstdiners voor eenzame ouderen bij Van der Valk

Hotel

De hotels van Van der Valk zijn ook dit jaar gastheer van de kerstdiners van het Nationaal Ouderenfonds. In de week voor kerst worden in liefst veertig vestigingen gratis maaltijden geserveerd aan zogeheten eenzame ouderen.

Kerstdiners voor eenzame ouderen bij Van der Valk

De diners worden in 2011 voor de negende keer geserveerd van 19 tot en met 24 december. Vanwege de groeiende belangstelling, is het aantal locaties uitgebreid van 35 naar veertig. Hotel De Biltsche Hoek in De Bilt is dit jaar de hoofdlocatie van de kerstdiners, daar wordt het diner geserveerd op dinsdag 20 december.

Tijdens het diners worden slowdates georganiseerd. Daarmee hoopt het Ouderenfonds vriendschappen of zelfs liefdesrelaties te stimuleren. Ouderen ontvangen kaartjes, waarop ze hun adresgegevens kunnen achterlaten.

De senioren die deelnemen aan het kerstdiner, een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds in samenwerking met hotel- en restaurantketen Van der Valk, zijn gevonden via de Thuiszorg, stichting Welzijn Ouderen, kerken, het Rode Kruis en de Zonnebloem.

Reageer op dit artikel