nieuws

Kopstukken startklaar voor crisisdebat hotellerie

Hotel

Is de crisis voorbij of moet het ergste nog komen? General managers van grote hotels in en rond Amsterdam gaan maandag op de beursvloer van de Horecava in debat.

Kopstukken startklaar voor crisisdebat hotellerie

Te gast zijn Kees Zwemmer (Hotel de l’Europe), Jan van der Putten, (Hilton Schiphol, Den Haag, Rotterdam) Chris Lindeboom (Chagall), Willem van der Zee (Redizor) en Bart van der Heijden (Amsterdam RAI Hotel & Travel Service). Zij discussiëren over de gevolgen van de economische crisis voor de hotelsector en de uitdagingen in de sector voor de komende jaren.

Eerlijke handel

Dinsdag staat het debat in Hotellounge in het teken van fairtrade. Vorig jaar werd in Dorint op Schiphol de eerste volledige fairtrade ingerichte hotelkamer in gebruik genomen. General manager Kees Teer van Dorint geeft tekst en uitleg. Te gast zijn verder: Jochum Veerman, (Max Havelaar), Marc Rynja (Womitex) en Bas van Asten (Director Food and Beverage HMS Host.

Host

Host van de hoteldebatten is Martijn Reintjes, adjunct-hoofdredacteur van Misset Horeca. Aanvang: 16.00 uur, in de Hotellounge in Hal 4.

De hotellounge van de Horecava is een gezamenlijk initiatief van Horecava, Misset Horeca, Hotellotop en Mise en Place.

Reageer op dit artikel