nieuws

Landal: ‘gebrek aan hotelkamers Floriade compenseren

Hotel

Landal Greenparks wil het gebrek aan hotelkamers in de directe omgeving van de Florade in Venlo compenseren. ‘We hebben 1100 accommodaties in een straal van minder dan veertig kilometer van de Floriade.

Landal: ‘gebrek aan hotelkamers Floriade compenseren

De bungalowparken in de omgeving van Venlo signaleren veel belangstelling van groepen die dichtbij de Floriade willen overnachten. ‘Ook in onze marketing in Duitsland speelt de Floriade een prominente rol,’ zegt Bas Hoogland in een persbericht.

Hierin benadrukt de bungalowverhuurder dat op vijf van haar parken de kaarten voor de Floriade, De Wereld Tuinbouw Epo, verkrijgbaar zijn. Het gaat om de parken: De Vers, Overloon, Het Roekenbosch, Blitterswijck, Domein De Schatberg, Sevenum, De Lommerbergen, Reuver en Landgoed Aerwinkel in Posterholt.

Center Parcs

Collega Center Parcs is officieel partner van de Floriade. Gasten die hier boeken kunnen direct een Floriade-passe partout (25 euro) bijboeken of een speciaal Floriade arrangement. De betrokken parken van Center Parcs: Het Meerdal, Limburgse Peel, Het Heijderbos en De Kempervennen.

De Wereld Tuinbouw Expo is van 5 april tot en met 7 oktober 2012. Bekijk hier een foto-impressie van de Floriade.

Reageer op dit artikel