nieuws

Landgoed Duin en Kruidberg weer open

Hotel

Na een renovatie van vijf maanden is landgoed Duin en Kruidberg in de Kennemerduinen bij Santpoort weer open. Restaurant De Vrienden van Jacob en het vijfsterrenhotel hebben de eerste gasten alweer ontvangen, en er zijn ook nieuwe aanwinsten op het landgoed.

Landgoed Duin en Kruidberg weer open

Vanaf 1 juli zijn vier nieuwe locaties gereed: een trendy bar, een moderne brasserie DenK (afkorting van Duin en Kruidberg), een Champagne Bar en een Nespressobar. De officiële opening zal op 1 september worden verricht door Harry Borghouts, Commissaris van de Koningin van de Provincie Noord-Holland.

Tijdens de verbouwing heeft ook het conferentiecentrum een grondige facelift gekregen, en heeft de vloerbedekking plaats gemaakt voor houten vloeren. Ook zijn de 31 hotelkamers in het landhuis gerenoveerd. In totaal beschikt Duin en Kruidberg over 75 kamers.

Het met een Michelin-ster bekroonde restaurant Vrienden van Jacob kreeg een nieuw terras, en verwelkomde een nieuw gezicht: Dennis Smith is na een korte onderbreking terug op zijn oude nest als maître/sommelier, ter vervanging van Ronald Opten, die naar La Rive in het Amstel Hotel vertrokken is.

Reageer op dit artikel