nieuws

Merlet in Schoorl gaat hotel uitbreiden

Hotel

Hotel-restaurant Merlet in Schoorl opent zondag 16 oktober symbolisch de Love Under Construction-suite. Het is de start van een uitbreiding, die nog vijf suites, een kookstudio, vergaderzaal, lounge, bar, beautysalon en parkeergarage moet opleveren.

Merlet in Schoorl gaat hotel uitbreiden

Love Under Construction is een beweging ontwikkeld door kunstenaar Michèl Poort. Doel is om warmte, authenticiteit en genieten in de samenleving terug te brengen. De nieuwe suite van het hotel met sterrestaurant is nog ‘under construction’ en wordt volgend jaar in gebruik genomen.

Carla en Martin van Bourgonje laten in een persbericht weten dat de suite bedoeld is ‘voor gasten die er even tussenuit willen en hun gevoel voor elkaar willen laten blijken.’

In maart dit jaar werden de standaardkamers al onder handen genomen. Het aantal werd met vier verminderd, maar de acht overgebleven kamers werden groter en luxer. Het ondernemerspaar gaf toen ook aan te denken aan uitbreiding van 22 naar 28 kamers.

Reageer op dit artikel