nieuws

Okura gaat culinaire workshops geven

Hotel

Het Amsterdamse vijfsterrenhotel Okura komt nog dit jaar met een Culinary Center. In deze ruimte gaat het hotel culinaire workshops verzorgen.

Okura gaat culinaire workshops geven

De ruimte gaat Taste of Okura heten. Taste of Okura is de perfecte locatie voor het koken, proeven en genieten van gerechten en wijnen, zo staat te lezen op de website van het hotel.

De nieuwe ruimte gaat nog voor de feestdagen open, belooft Okura. Het Culinary Center biedt de gast de mogelijkheid om de geheimen van Okura’s chefs te ontdekken, in gezelschap van familie, vrienden of collega’s.

De workshops zijn gebaseerd op de recepten van Okura’s chefs, dus traditioneel Japans, teppanyaki, internationaal en Frans. Okura biedt de workshops aan professionele chef-koks, semi-profs en amateurkoks aan.

Okura maakt later dit jaar meer bekend over de nieuwe ruimte in het hotel. Wel is al duidelijk dat Tjeerd Blom de nieuwe chef-kok wordt van Taste of Okura. Blom komt over van restaurant Greetje in Amsterdam. Verder werkte hij onder meer voor Christophe en Aagje deken.

Reageer op dit artikel