nieuws

Open lucht hotel in Utrecht, Leiden en Delft

Hotel

Een hotelkamer boeken onder niets meer dan een ‘dak’ van sterrenhemel? Dat kan dit jaar in Utrecht, Leiden en Delft. Het project werd vorig jaar voor het eerst georganiseerd in Leiden en krijgt dit jaar vanwege groot succes een vervolg in meerdere steden.

Open lucht hotel in Utrecht, Leiden en Delft

Komend weekend krijgt Utrecht 60 tweepersoons slaapplekken (100 euro voor twee personen per nacht) in de open lucht. Deze kamers zijn allemaal uniek en ontworpen door kunstenaars. Gasten checken in bij een receptie – ook in de open lucht – en kunnen vertoeven in de – eveneens in de open lucht – lobby.

Het idee van de open lucht hotels is van Fields of Wonder. De mensen hierachter bieden ervaringstheater aan op bijzondere locaties, met oog voor milieu en maatschappij.

Later dit jaar volgen open lucht hotels in Leiden (21 juni – de kortste nacht) en Delft (10 september). Ook bij slecht weer is slapen in deze bijzondere hotelbedden mogelijk, zo zegt de organisatie.