nieuws

Oranjefans duiken massaal op Landal

Hotel

Landal GreenParks meldt een enorme toeloop van Oranjefans op de bungalowparken in Oostenrijk en Zwitserland sinds bekend is dat Nederland meedoet aan het Europese Kampioenschap voetballen in de zomer van 2008. ‘De telefoon staat roodgloeiend.

Oranjefans duiken massaal op Landal

Direct na de beslissende voetbalwedstrijd Nederland-Luxemburg op 17 november stond de telefoon al roodgloeiend bij Land GreenParks, meldt commercieel directeur Bas Hoogland van Landal.

Er is vanwege het EK Voetbal van 7 tot en met 29 juni een run op accommodaties in Oostenrijk en Zwitserland, en dus ook bij de parken van Landal in deze landen. Landal verwacht in juni topdrukte op de parken die binnen het bereik van de belangrijke voetbalstations liggen.

‘Nederland speelt de eerste drie wedstrijden in Bern, dat is ongeveer anderhalf uur rijden van ons Zwitserse park Landal Vierwaldstättersee in Morschach. Vele hotels schroeven hun prijzen flink op. Wij geven 25 procent “Oranjekorting”’, aldus Hoogland.

Landal exploiteert vier parken in Oostenrijk en één in Zwitserland. Oranje speelt haar groepswedstrijden in Berg in Zwitserland. Wanneer het naar de volgende ronde gaat, bestaat de mogelijkheid om ook in Oostenrijk te moeten spelen.

Reageer op dit artikel