nieuws

Paris Hilton begint hotelketen

Hotel

Paris Hilton wil een hotelketen opstarten. De verwende Amerikaanse societyster wil zo in de voetsporen van haar overgrootvader, Conrad Hilton, treden. Volgens Paris Hilton gaat het om extravagante bedrijven.

Paris Hilton begint hotelketen

Dat meldt de website Luxist. Paris Hilton is model, zangeres, actrice en bovenal bekend om haar zeer luxueuze levensstijl. Ze is nu toe aan een zakelijke carrière. ‘Mijn hotels zullen nog extravaganter zijn dan the Sanderson in Londen, maar wel cool. Het eerste komt in Las Vegas’.

Zoals zovaak is er alweer een hoop rumoer rond de plannen van Paris Hilton. Haar jongere zusje Nicky beweert namelijk dat Paris de plannen van haar heeft gestolen. Nicky Hilton maakte eerder deze maand bekend een bijzonder hotel te beginnen in Miami. Het Nicky O South Beach project krijgt een penthouse waar gasten 5.000 dollar moeten betalen voor een overnachting.

Reageer op dit artikel