nieuws

Patrick Kerkhoven weg als gm Pulitzer Hotel Amsterdam

Hotel

Patrick Kerkhoven werkt niet meer als general manager voor het Amsterdamse Pulitzer hotel. Naar nu blijkt is de gm met ingang van 21 augustus vertrokken bij het vijfsterrenhotel. Patrick Kerkhoven wordt tijdelijk opgevogeld door Kurt Renold, de area manager van het hotel.

Patrick Kerkhoven weg als gm Pulitzer Hotel Amsterdam

Volgens Renold zoekt het hotel nog naar een opvolger voor Patrick Kerkhoven. Zelf neemt Renold de taken van Kerkhoven tijdelijk over. Dit doet hij naast zijn functie als gm van het Sheraton hotel op Schiphol. Beide hotels zijn eigendom van hotelgroep Starwood.

Kerkhoven werkt al sinds 2002 voor de Starwood. Zijn carriere bij de groep begon hij als directeur F&B. In 2007 maakte hij de overstap naar het Pulitzer hotel. Kerkhoven vertrekt omdat hij toe is aan een nieuwe uitdaging.

Hotel Pulitzer is een vijfsterren hotel aan de Prinsengracht dat opgebouwd is uit 25 authentieke 17de en 18de eeuwse grachtenpanden.

Reageer op dit artikel