nieuws

Plannen Amrâth in Utrecht en Breda

Hotel

Amrâth Hotels & Restaurants heeft ideeën voor de ontwikkeling van nieuw te bouwen hotels in Utrecht en Breda. Dat laat chief executive officer Giovanni van Eijl weten in een interview.

Plannen Amrâth in Utrecht en Breda

Van Eijl zegt in een interview in De Telegraaf dat Amrâth plannen heeft in Utrecht en Breda. ‘Hij (Kasper van Eijl, zoon van Giovanni, red.) heeft goede ideeën voor de ontwikkeling van de nieuw te bouwen hotels in Utrecht en Breda’, aldus Van Eijl.

Pr-woordvoerder Peter Wijnen wil vooralsnog weinig kwijt over de hotelplannen. ‘In Utrecht gaat het om een project Jaarbeursplein-station. Amrâth speelt een rol in de ontwikkeling rond het station. Begin 2008 komen we met nadere informatie’.

Voor Breda is Wijnen nog zuiniger met het geven van informatie. ‘Breda is nog niet concreet genoeg om iets naar buiten te brengen’, aldus Wijnen.

Reageer op dit artikel