nieuws

Provincie: ‘Geen horeca in buitengebied

Hotel

De provincie Noord-Brabant vindt dat horeca, vergaderruimtes en wellness thuis hoort in stedelijk gebied. Gevolg is dat Landgoed De Hertgang in Halsteren een dikke streep moet zetten door ambitieuze uitbreidingsplannen.

Provincie: ‘Geen horeca in buitengebied

De familie Remijnse heeft grote plannen met De Hertgang, zo meldt BN/DeStem. Zo wil de horecafamilie de bestaande bed & breakfast uitbreiden en een hoofdgebouw plaatsen.

In het hoofdgebouw moeten een receptie, lounge, vergaderruimte en een wellness centrum komen. Verder wil Remijnse een tearoom of café.

De provincie laat weten niets in de plannen van Remijnse te zien. Noord-Brabant kan leven met een beperkte uitbreiding van De Hertgang, maar vindt dat horeca, vergaderruimtes en een wellness centrum thuis horen in stedelijk gebied. De familie Remijnse wil niet ingaan op de afwijzende houding van de provincie.

Reageer op dit artikel