nieuws

Ralph Lauren wil hotelketen

Hotel

De Amerikaanse ontwerper Ralph Lauren denkt erover zijn imperium uit te bouwen met een keten van hotels. Daarmee past hij een rijtje van modegiganten die hun klanten in luxe onderdak willen bieden.

Ralph Lauren wil hotelketen

Dat meldt het tijdschrift Vogue. Lauren beschikt al over een modelijn, een winkelketen, geurtjes en andere verzorgende producten. De trend begon afgelopen december doen Donatella Versace een extravagant hotel aan de Australische goudkust opende met de naam Palazzo Versace.

Concurrent Bulgari staat op het punt met hotels te beginnen, terwijl Miss Sixty in Italië de eerste van een reeks super-de-luxe hotels opende.

Ook Ralph Lauren denkt daarover na, zo meldt het blad. Volgens een medewerker is het een idee dat recentelijk bij de grijsharige ontwerper is opgekomen en dat nog nauwelijks in het stadium van planning terecht is gekomen.

Reageer op dit artikel