Recessie: bouw super hoteljacht van de baan

Recessie: bouw super hoteljacht van de baan

De bouw van het duurste hoteljacht, de Aquiva, is gestaakt. Reden is de recessie. Het drijvende tophotel zou aanvankelijk voor de Olympische Spelen in Londen in 2012 open moeten zijn.

Het schrappen van de bouw van Aquiva wordt gemeld door Glamour.blog.nl. De Aquiva moest een jacht worden van 170 meter lang. Canary Wharf in Londen zou de vaste aanlegplaats worden.

Het schip zou 158 kamers krijgen, alsmede een balzaal, spa, fitnesscentrum, zwembad, vergaderruimtes, bars en meerdere restaurants. Elke suite zou worden voorzien van een jacuzzi.

Door de recessie heeft Rainsford Mann Design besloten om af te zien van de bouw. Mogelijk worden de bouwtekeningen weer uit de kast gehaald wanneer het economische klimaat gunstiger is.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.