nieuws

Savoy Hotel Amsterdam verkocht

Hotel

Het viersterren Hampshire Savoy Hotel in Amsterdam is verkocht aan EMB Hotels Group. Het 41 kamers tellende hotel zal zich na een grondige restyling vanaf november meer richten op de zakelijke markt.

Savoy Hotel Amsterdam verkocht

Voor de nieuwe eigenaar, EMB Hotels Group, is het Savoy het derde hotel in de hoofdstad. EMB is reeds eigenaar van het driesterren Avenue Hotel en het trendy driesterren Bellevue Hotel. Het hotel is gevestigd in de Ferdinand Bolstaat, strategisch gelegen tussen het historische centrum en de RAI/Zuidas.

EMB Hotels Group (Exploitatie- en Handelmaatschappij Brals) is eigendom van de bekende hotelontwikkelaar G. Brals. Brals heeft inmiddels diverse hotels ontwikkeld en geëxploiteerd waaronder het de Amsterdamse zaken Albus Grand Hotel, Owl Hotel, Hotel Citadel en het Singel Hotel. Buiten de hoofdstad bemoeide Brals zich met Hotel Lapershoek en Hotel Ravel in Hilversum, en het Elysee Beach Hotel Zandvoort, het huidige NH Zandvoort.

Reageer op dit artikel