nieuws

Schiermonnikoog Mooiste Plek 2006

Hotel

Goed nieuws voor horecabedrijven op Schiermonnikoog. Het Wadden-eiland is dit jaar gekozen als de Mooiste Plek van Nederland. Dat bleek zaterdag tijdens de finale van de verkiezing, die door de NCRV werd georganiseerd en uitgezonden.

Schiermonnikoog Mooiste Plek 2006

In de afgelopen maanden hielden 24 ambassadeurs een weblog bij, waarop zij hun gebied presenteerden. Dat deden zij ook tijdens de uitzendingen van De Mooiste Plek van Nederland. Voor de finale van zaterdag bleven negen ambassadeurs over.

Tv-kijkers stemden via internet het vaakst op Sytze Schut, die Schiermonnikoog promootte. Schut mag 25.000 euro besteden in zijn gebied. Hij wil er een vogelhut mee bouwen die ook toegankelijk is voor mindervaliden. Schiermonnikoog versloeg het Overijsselse Varsenerveld en het Gelderse Wapenveldsebroek.

Reageer op dit artikel