nieuws

Schouwenburg general manager Hotel Arena

Hotel

Ron Schouwenburg gaat aan de slag als general manager ad interim bij Hotel Arena in Amsterdam. Schouwenburg keerde in februari terug uit Curaçao, nadat hij had besloten om niet verder te gaan als general manager van het Blue Bay Resort.

Schouwenburg general manager Hotel Arena

Eind maart meldde Ron Schouwenburg aan Misset Horeca dat hij. in overleg de met de directie van het Blue Bay Resort op Curaçao, was teruggetreden als general manager van het luxe resort. Per direct gaat hij in het Amsterdamse Hotel Arena in dezelfde functie op interimbasis aan het werk.

‘Na eerder succesvol te hebben samengewerkt met de Amsterdam Village Company voor restaurant Neva in de Hermitage en Stanislavski in de Stadsschouwburg, ben ik blij terug te zijn in een vertrouwde omgeving waar ik me zeer goed voel’, aldus Schouwenburg over zijn nieuwe baan. ‘Ik zie heel veel uitdaging en toekomst in Hotel Arena.’

Ron Schouwenburg startte april 2011 op Curaçao. Daarvoor werkte hij voor Amsterdam Village Company en was hij onder meer betrokken bij restaurant Neva. Hij was eerder ook al actief in het buitenland, in onder andere Accra en Stockholm.