nieuws

Schreuder nieuwe gm Groot Heideborgh

Hotel

Bilderberg Résidence Groot Heideborgh in Garderen heeft een nieuwe general manager. Herman Schreuder is benoemd tot leider van het bedrijf. Schreuder komt over van Mercure Hotel Utrecht-Bunnik.

Schreuder nieuwe gm Groot Heideborgh

De 37-jarige Schreuder start zijn werkzaamheden bij Bilderberg op 1 november. Bilderberg haalt met Schreuder een echte ‘Mercure-man’. Schreuder is sinds 2004 gm van Mercure Hotel Utrecht-Bunnik en werkte daarvoor als gm bij Mercure hotels in Arnhem en Heerenveen.

Herman Schreuder begon zijn hotelloopbaan in 1992 als management trainee in Postiljon Zwolle. Hij vervulde vervolgens diverse hotelfuncties als f&b manager, sales & marketing manager en residence manager.

Schreuder volgt Jan van Straten op, die zijn carrière elders voortzet. Van Straten werkte korte tijd voor Groot Heideborgh. Daarvoor was hij drie jaar gm van Bilderbergs kroonjuweel Landgoed Lauswolt in Friesland. Eerder dit jaar was Sylvester Ponsen heel even gm van Groot Heideborgh. Hij verkaste kort na zijn aanstelling naar hotelgroep Sandton om het nieuwe vijfsterrenhotel Pillows in Zwolle te leiden.

Zie ook

Reageer op dit artikel