nieuws

Starwood krijgt verkoopkantoor in Nederland

Hotel

Starwood Hotels & Resorts opent binnenkort een Global Sales kantoor in Nederland. Nancy Uitdewilligen wordt verantwoordelijk voor de diensten van dit verkoopkantoor.

Starwood krijgt verkoopkantoor in Nederland

Als Director of Business Development is Uitdewilligen per direct het aanspreekpunt voor alle relaties in de Benelux die een Starwood hotel willen boeken voor bijvoorbeeld zakenreizen, meetings of incentives.

‘Met dit global sales punt in Nederland komt een wens van Starwood uit. Bedrijven krijgen hiermee een lokaal contactpersoon. Het kantoor in Nederland gaat samenwerken met het hoofdkantoor van Starwood EAME in Brussel dat verantwoordelijk is voor Europa, Afrika en het Midden-Oosten.

Nancy Uitdewilligen werkt sinds 1998 voor Starwood Hotels & Resorts. Haar laatste functie was die van director of sales bij Starwood Hotels Nederland. Ze gaat werken vanuit de bestaande kantoren van Starwood in Nederland.

Reageer op dit artikel