nieuws

Talenten Accor vallen in prijzen

Hotel

Twee Nederlandse hotelprofessionals zijn in de prijzen gevallen bij de Professional Challenge Awards van Accor Hotels, de aanmoedigingsprijs voor jonge medewerkers van de internationale hotelketen. Het gaat om Marc van der Hoek van Pullman Eindhoven Cocagne en Rudy van den Blink van Sofitel Legend The Grand Amsterdam.

Talenten Accor vallen in prijzen

Van der Hoek en Van den Blink behoren tot de acht winnaars bij de Accor Hotels Professional Challenge Awards 2011. Van der Hoek werd in de categorie 23-26 jaar gekozen als beste receptionist internationaal. Van den Blink mag zichzelf een jaar lang internationaal de beste bartender van Accor Hotels noemen in de categorie 18-22 jaar.

Door de winst mogen Van der Hoek en Van den Blink deelnemen aan de internationale strijd in Parijs tussen medewerkers van hotels verdeeld uit meer dan twintig landen uit Europa, Midden Oosten en Afrika.

Elk jaar organiseert het HR-managementteam van Accor Hotels de zogenaamde Professional Challenge Awards als aanmoedigingsprijs voor jonge medewerkers van de interenationale hotelketen, of ze nu in vaste dienst zijn of een stage- of leercontract hebben. De wedstrijd kent twee leeftijdscategorieën: 18-22 en 23-26 jaar.

‘De hotelindustrie is een van de weinige sectoren waar starters direct de gelegenheid krijgen om het beste uit zichzelf te halen en succesvol te zijn in hun vakgebied. Met deze interne wedstrijd willen we veelbelovende medewerkers aantrekken, talent erkennen, goede jonge krachten behouden en een ondernemende instelling, prestatiegerichtheid en gevoel voor innovatie belonen’, aldus Evelyne Chabrot, Senior Vice President HR voor Hospitality Operations bij Accor Hotels.

Reageer op dit artikel