nieuws

Tiende recreatiepark voor Oostappen Groep

Hotel

Oostappen Groep Vakantieparken koopt haar tiende recreatiepark. Zilverstrand in Mol (Belgie) is met ingang van dit seizoen onderdeel van Oostappen.

Tiende recreatiepark voor Oostappen Groep

Oostappen Groep Vakantieparken is met de aankoop de op vier na grootste organisatie op basis van omzet in verblijfsrecreatie. Ze komen na Center Parcs, Roompot en Landal Greenparcs.

Jos Gillis, directeur van Oostappen Groep is erg trots op de nieuwe aankoop en heeft grote plannen voor het park. ‘Het is het tiende park voor de Oostappen Groep en het park sluit uitstekend aan bij ons aanbod: veel faciliteiten, een prachtige omgeving en diverse verhuuraccommodaties. We verwachten veel animo voor Recreatiepark Zilverstrand en zullen dan ook direct starten met het plaatsen van 200 extra verhuuraccommodaties.’

Recreatiepark Zilverstrand omvat 65 hectare met ruim 900 plaatsen, waaronder toeristische kampeerplaatsen, jaarplaatsen, verhuuraccommodaties en bungalows. In 2010 heeft het park een verwachte omzet van circa 35 miljoen euro.

Reageer op dit artikel