nieuws

Twee aanwinsten voor Hampshire

Hotel

Hampshire Hospitality & Leisure heeft een slag geslagen in het noorden van het land. Het hotelbedrijf heeft twee bedrijven uit Groningen toegevoegd aan de snelgroeiende keten.

Twee aanwinsten voor Hampshire

Het gaat om Hotel Meerwold en hotel De Nieuwe Academie in Groningen, zo laat Hampshire weten. Hotel Meerwold, gelegen aan de rand van natuurgebied Hoornse Meer, wordt Hampshire Hotel-Plaza Groningen. De Nieuwe Academie gaat verder door het leven als Hampshire Hotel-Groningen.

Hampshire Hotel-Plaza Groningen beschikt over een 4,7 hectare eigen terrein rondom het Hoornse Meer. Het hotel richt zich op zakelijke bijeenkomsten en op toeristen. Het bedrijf telt veertig vergaderruimtes en 118 modern ingerichte kamers. Daarnaast heeft het hotel een bar, zwembad en een restaurant, genaamd Culinas.

Hampshire Hotel-Groningen ligt in het centrum van de stad. Het in 1998 gerenoveerde hotel telt 21 kamers en twaalf zalen. Verder beschikt het hotel over een eigen parkeerplaats en grand café met bibliotheek. Volgens Hampshire is het hotel bij uitstek geschikt voor opleidingen, vergaderingen, congressen, diners, borrels en feesten.

Reageer op dit artikel