nieuws

Victoria Beckham mag hotel ontwerpen

Hotel

Victoria Beckham heeft een opmerkelijk voorstel gekregen: voor 28 miljoen euro mag ze in Dubai een luxe hotel gaan ontwerpen, meldt het Algemeen Dagblad. Als ze het aanbod aanneemt, gaat ze samenwerken met modeontwerper Karl Lagerfeld.

Victoria Beckham mag hotel ontwerpen

De ex-Spice Girl werd volgens het AD persoonlijk aangenomen door sjeik Mohammed bin Rashid al-Maktoum toen ze vorige zomer met haar echtgenoot, voetballer David Beckham haar vakantie in de Golf doorbacht.

Het hotel moet komen op het zogenaamde mode-eiland, een plek waar topdesigners en de elite uit de modewereld bij elkaar zullen komen. Wie daar een optrekje wil versieren, zal diep in de buidel moeten tasten. De prijzen variëren tussen 10 en 35 miljoen euro.

Overigens is het toerisme in Dubai onlangs ingestort en liggen veel bouwprojecten stil.

Reageer op dit artikel