nieuws

Villa de Duinen sluit aan bij Quality Lodgings

Hotel

De hotelcollectie ‘Quality Lodgings’ krijgt een nieuw hotel onder haar hoede. Per één januari maakt Villa de Duinen in Noordwijk deel uit van de hotelcollectie, zo meldt QL.

Villa de Duinen sluit aan bij Quality Lodgings

Quality Lodgings is een hotelcollectie van hotels met goede restaurants. Volgens QL past Villa de Duinen helemaal binnen het QL-concept. ‘De sfeer, ambiance en culinaire expertise van chefkok en eigenaar Jean Jacques Menanteau sluit naadloos aan op het ons concept: eten, drinken en slapen op hoog niveau.’

In België treden vooralsnog vier nieuwe restaurants toe. Het gaat om The Glorious in Antwerpen, ’t Hofke van Bazel in Bazel, Les Sangliers des Ardennes in Durbuy en In de Wulf in Heuvelland. Allemaal geselecteerd door Andrë Poës, inspecteur van QL in België.

Begin 2011 introduceert de hotelcollectie ook een nieuwe website en een breder cursusaanbod voor alle deelnemers.

Reageer op dit artikel