nieuws

Wageningse hotelier wint ondernemersprijs

Hotel

Jaap Venendaal, sinds kort eigenaar en directeur van het Wageningse congreshotel WICC, is verkozen tot Wageningse Ondernemer van 2007. Hij kreeg de prijs deze week uit handen van locoburgemeester Stella Efdé.

Wageningse hotelier wint ondernemersprijs

Venendaal ontving de prijs vanwege zijn innoverende en gedurfde manier van ondernemen. Daarnaast levert het Wageningen International Conference Centre (WICC) een positieve bijdrage aan de Wageningse gemeenschap en het imago van de stad.

Ook voor de toekomst heeft Venendaal grootse plannen. WICC wordt een modern hotel en congrescentrum met veel activiteiten. Als eerste zal er begonnen worden met de verbouwing van het huidige restaurant tot een modern à la carte restaurant.

Er worden 60 tot 80 tweepersoonskamers bijgebouwd en de huidige kamers worden gerenoveerd.

Zie ook:

Reageer op dit artikel