nieuws

Fletcher komt met Facebook-arrangementen voor ouderen

Hotel

Fletcher speelt handig in op de toenemende populariteit van Facebook en kennisbehoefte van ouderen voor dit sociale netwerk. De hotelketen biedt senioren Facebook-arrangementen aan waarbij bezoekers worden getraind in het gebruik van Facebook en verblijven in het hotel.

Fletcher komt met Facebook-arrangementen voor ouderen

Het gaat om tweedaagse cursussen gegeven door social media-expert Laura Arends. De deelnemers leren onder ander hoe ze een profiel kunnen aanmaken, zichzelf kunnen beschrijven, foto’s kunnen toevoegen en vrienden kunnen maken. Ook de Facebook-begrippen als ‘liken’ en ‘delen’ komen aan de orde.

‘Tijdens mijn sollicitatie bij Fletcher kwam ik met het idee voor de Facebook-cursus voor senioren en dat viel in goede aarde. Fletcher Hotels heeft onder haar vaste gasten veel senioren en de zestig hotels van Fletcher liggen mooi verspreid over het hele land. Met Facebook kunnen senioren de aansluiting met hun kinderen en kleinkinderen behouden’, aldus Arends.

Fletcher biedt het Facebook-arrangement zowel in de 3-sterrenhotels als in de 4-sterrenhotels aan. Het arrangement bevat twee overnachtingen, 2 keer een ontbijtbuffet, twee keer diner en een complete cursus met professionele begeleiding en gebruik van computers.

Reageer op dit artikel