nieuws

Vergaderen voor goed doel bij StayOkay

Hotel

Hostelorganisatie StayOkay start deze maand met het project Stay4All. Met dit project wil StayOkay de werkweek of het schoolkamp financieren van kinderen wiens ouders het geld voor het uitje niet kunnen missen. Van elk geboekt vergaderarrangement gaat geld naar dit goede doel.

Vergaderen voor goed doel bij StayOkay

StayOkay wil er met Stay4All voor zorgen dat niemand achterblijft van schoolkamp of werkweek. ‘Als ouders de kosten zelf niet kunnen dragen, vergoeden wij voor deze kinderen het gehele verblijf in een van onze 27 accommodaties,’ zegt StayOkay. Het gaat om kinderen op de basis- of middelbare school, tot maximaal 18 jaar.

Het geld voor dit goede doel komt onder andere van het bedrijfsleven; van elk vergaderarrangement dat zij boeken bij StayOKay gaat 1 euro naar Stay4All. StayOkay heeft honderd vergaderzalen, verspreid over de 27 accommodaties in Nederland.

Marijke Schreiner, algemeen directeur van Stayokay: ‘Jaarlijks ontvangt Stayokay ongeveer 100.000 kinderen van basis- en middelbare scholen voor een schoolkamp of werkweek. Met het nieuwe initiatief wil Stayokay het groepsgevoel versterken en alle schoolkinderen de kans geven om samen met de klas Nederland te ontdekken. Stayokay heeft als motto ‘ontmoeten, delen, beleven’. Stay4all draagt dit ook uit.’

Bekijk hier een interview met Marijke Schreiner over hostels in crisistijd

Reageer op dit artikel