nieuws

Online eetpiraat’ gepakt in Deventer hotel

Hotel

De man die twee dagen verbleef in hotel-restaurant De Sevenster in Delden zonder daarvoor te betalen, is gepakt. De Telegraaf schrijft dat de ‘eetpiraat’ tegen de lamp is gelopen bij hotel Huis Vermeer in Deventer.

Online eetpiraat’ gepakt in Deventer hotel

Eigenaar Christian Rosendal van hotel-restaurant De Sevenster in Delden had een foto en een video van de man op Facebook geplaatst met als doel zijn ware identiteit te achterhalen. ‘Dat was ook exact de reden waarom hij in hotel Huis Vermeer in Deventer kon worden ingerekend’, zo schrijft de Telegraaf.

Googelen

Huis Vermeer-eigenaar Wim van Dijk vertelt in het artikel dat de man ook in zijn horecagelegenheid was binnengekomen met allerhande mooie praatjes.

‘Hij stelde zich voor als medewerker van de Israëlische ambassade’, aldus de ondernemer, die eraan toevoegt dat dit gebeurde met veel overtuiging.

Omdat de man aangaf te rijden in een Rolls Royce maar zonder bagage binnenkwam, besloot de nachtportier hem te googelen en viel hij door de mand, zo schrijft de Telegraaf.

Rechtszaak

Rosendal van De Sevenster hing een rechtszaak boven het hoofd. De Bond van Wetsovertreders vond het namelijk onacceptabel dat de beelden online werden getoond. De ondernemer heeft de beelden van internet gehaald nu de eetpiraat is opgepakt.

Nadat de beelden online waren geplaatst, ontving Rosendal telefoontjes van Twentse collega’s die waren gedupeerd. De Telegraaf schrijft dat ook een Duitse hotelier contact opnam, omdat de man daar al ruim 130 keer had toegeslagen.

Reageer op dit artikel