nieuws

easyHotel Den Haag nodigt Barack Obama uit

Hotel

Vanwege het uitblijven van een akkoord over de financiering en de sluiting van diverse Amerikaanse overheidsinstanties nodigt easyHotel Den Haag president Obama uit voor een overnachting in het Haagse budgethotel.

easyHotel Den Haag nodigt Barack Obama uit

Operationeel directeur Lucas Drewes van easyHotel Benelux nodigt Obama en zijn medewerkers uit te komen overnachten in easyHotel Den Haag tijdens het Nuclear Security Summit 2014 voor €49,- per nacht per tweepersoonskamer. Voor deze ontmoeting reizen op 24 en 25 maart bijna zestig wereldleiders af naar de hofstad.

Lucas Drewes: ‘Wij nodigen president Obama en zijn team van harte uit om in maart in easyHotel Den Haag te komen overnachten. Voor slechts €49,- per nacht bieden wij hen onze comfortabele kamers met grote bedden en goede douches aan. Ten opzichte van andere hotels, die zo €200,- per nacht rekenen, is dat natuurlijk heel interessant. Zeker met het oog op het tekort op de Amerikaanse overheidsbegroting, kunnen zo de kosten een beetje worden gedrukt’.

easyHotel is een scherp geprijsde hotelformule, bedacht door Sir Stelios Haji-Ioannou, bekend van easyJet. Wereldwijd heeft easyHotel twintig vestigingen in de grote steden van Europa en het Midden Oosten. Het concept richt zich op de zakelijke no-nonsense reiziger en toerist die regelmatig steden bezoekt.

Reageer op dit artikel