nieuws

Hotel met vijftig kamers in Brabantse Willemstad

Hotel

Het Noord-Brabantse Willemstad krijgt een nieuw hotel met ongeveer vijftig kamers. De nieuwe horecagelegenheid wordt gerealiseerd in de nieuwe jachthaven in een gebouw dat ook een restaurant en winkels moet gaan huisvesten.

Hotel met vijftig kamers in Brabantse Willemstad

De realisatie van het hotel bij de nieuwe jachthaven in Willemstad wordt door BN De Stem gemeld op de website. Het nieuwe hotel krijgt zo’n vijftig kamers en dat zijn er ongeveer twintig meer dan oorspronkelijk gepland.

Restaurant en winkels

Die twintig extra kamers kunnen er komen doordat het hotel een meter hoger wordt dan in eerste instantie de bedoeling was. Daardoor kunnen drie etages worden gerealiseerd: een restaurant en winkels op de begane grond, daarboven het hotel.

Over wanneer het hotel operationeel moet zijn en wie de exploitant wordt, wordt in het artikel niets geschreven.

Reageer op dit artikel